Хочу записатись до стоматолога на професійне чищення зубів. Як часто рекомендується проводити таку процедуру? І скільки часу вона зазвичай займає? » Двигатель и трансмиссия » partstrade.com.ua
partstrade.com.ua

partstrade.com.ua

ПоискПоиск   Users   Регистрация   Вход
Сегодня: 07.05.2025 - 21:38:38
Страницы:  1  

Хочу записатись до стоматолога на професійне чищення зубів. Як часто рекомендується проводити таку процедуру? І скільки часу вона зазвичай займає?

Объявление

.
АвторСообщение

Хитрый Лыс

мастерок

Статистика:

Хочу записатись до стоматолога на професійне чищення зубів. Як часто рекомендується проводити таку процедуру? І скільки часу вона зазвичай займає?

---------------------
ЗАЩИТА ДВИГАТЕЛЯ НА ЛЮБОЕ АВТООБЪЁМНЫЕ СМОЛЯНЫЕ НАКЛЕЙКИ НАСТОЛЬНЫЕ ИГРЫ
Сообщение # 1 09.04.25 - 21:06:54
RE: Хочу записатись до стоматолога на професійне чищення зубів. Як часто рекомендується проводити таку процедуру? І скільки часу вона зазвичай займає?

Алексей.Р

мастерок

Статистика:

Професійне чищення зубів рекомендується проходити кожні 6-12 місяців, залежно від індивідуальних особливостей. Процедура зазвичай займає близько години. Перед записом краще уточнити, яку саме технологію чищення використовує клініка – ультразвук, Air Flow чи щось інше. Також варто спитати, чи входить у процедуру полірування зубів та фторування.

---------------------
Сообщение # 2 09.04.25 - 21:54:03
RE: Хочу записатись до стоматолога на професійне чищення зубів. Як часто рекомендується проводити таку процедуру? І скільки часу вона зазвичай займає?

yeska

мастерок

Статистика:

Повністю підтримую рекомендації. Я роблю професійне чищення двічі на рік. Останнього разу відвідувала клініку СДентал, там дуже професійні гігієністи, які не тільки якісно виконують процедуру, але й дають цінні рекомендації щодо домашнього догляду. До речі, на їхньому сайті https://sdental.com.ua/service/konsultaciya-stomatologa є детальна інформація про всі види стоматологічних послуг, включаючи професійну гігієну. Процедура тривала близько 50 хвилин, і результат тримається вже четвертий місяць.

---------------------
Сообщение # 3 09.04.25 - 22:25:41
Где можно заказать красивые мобильные номера? : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники