partstrade.com.ua

partstrade.com.ua

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 27.12.2025 - 16:22:59
Страницы:  1  

Правильна підготовка поверхні авто

АвторСообщение

Тупой Лом

мастерок

Статистика:

Привіт всім! Хочу запитати про підготовку поверхні перед фарбуванням. Як правильно шліфувати поверхню авто? Потрібна якась спеціальна наждачка чи звичайна підійде? Які помилки найчастіше роблять новачки при підготовці?

---------------------
Голова есть предмет темный и исследованию не подлежит.(с) Формула любви
Сообщение # 1 20.12.25 - 21:40:19
RE: Правильна підготовка поверхні авто

Квиточка

мастерок

Статистика:

Підготовка поверхні це дійсно критично важливо. Потрібно використовувати спеціальну автомобільну наждачку різних зернистостей спочатку грубіша, потім дрібніша. Звичайна наждачка не підійде, адже вона може пошкодити метал. Шліфуй рівномірно, без надмірного тиску, по всій площі поверхні. Потім обов'язково зніми весь пил вологою тканиною та дай висохнути. Найчастіша помилка новачків це неповна очистка від пилу перед фарбуванням.

Сообщение # 2 20.12.25 - 22:24:26

Пуговка111

мастерок

Статистика:

Я маю 10 років досвіду в цій справі і можу сказати, що хороша підготовка робить роботу на 70 відсотків. Спочатку думав, що це не так важливо, але помилився. Тепер я дуже ретельно шліфую та очищаю поверхню, тому що результат залежить саме від цього. Я замовляю спеціальні матеріали для підготовки разом з якісною фарбою для авто на спеціалізованому сайті, де можна отримати все необхідне в одному місці. Там є повний набір наждачок, праймерів та розчинників, що робить роботу набагато простішою.

Сообщение # 3 20.12.25 - 22:59:58
подойдет магнитола в рестайл? : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники