Живий корм для папуг >> ФОРУМ
partstrade.com.ua

partstrade.com.ua

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 12.11.2025 - 10:23:43
Страницы:  1  

Живий корм для папуг

АвторСообщение

valenta

мастерок

Статистика:

Привіт! Хтось знає, де можна знайти якісний живий корм для папуги? Хочу урізноманітнити раціон свого хвилястика, а в зоомагазинах біля дому пропонують щось сумнівне.

---------------------
Сообщение # 1 11.11.25 - 02:36:43
RE: Живий корм для папуг

oplpo

мастерок

Статистика:

Вітаю! Живий корм - це дійсно чудове доповнення до основного раціону. Для папуг підходять різні комахи, але важливо брати їх у перевірених місцях, щоб не було паразитів. Зазвичай пропонують зофобасів, мучних хробаків, іноді сверчків. Головне - не перегодовувати, живий корм має бути лише як ласощі та джерело білка.

---------------------
http://vk.com/club31192484http://oplpo.blogspot.com
Сообщение # 2 11.11.25 - 03:31:01

DZINTARS

мастерок

Статистика:

Цитата:
Вітаю! Живий корм - це дійсно чудове доповнення до основного раціону. Для папуг підходять різні комахи, але важливо брати їх у перевірених місцях, щоб не було паразитів. Зазвичай пропонують зофобасів, мучних хробаків, іноді сверчків. Головне - не перегодовувати, живий корм має бути лише як ласощі та джерело білка.
Повністю згоден з попереднім коментарем! Я своїм птахам беру живий корм для птиць вже майже рік. Якість завжди на висоті, комахи активні та здорові. Мої амадини в захваті, особливо коли даю їм як заохочення під час дрессирування. Помітив, що пір'я стало яскравішим, та й активність підвищилась. Рекомендую спробувати невеликими порціями спочатку, щоб подивитись на реакцію птаха.

---------------------
Сообщение # 3 11.11.25 - 04:10:53
Электровелосипеды : Предыдущая темаСледующая тема: Безопасное отопление детской комнаты
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники