Освітлення біля дзеркала у ванній >>
partstrade.com.ua

partstrade.com.ua

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 29.10.2025 - 22:05:28
Страницы:  1  

Освітлення біля дзеркала у ванній

АвторСообщение

madam zu-zu

мастерок

Статистика:

Друзі, потрібна допомога! Хочу зробити освітлення біля дзеркала у ванній кімнаті. Дружина каже, що їй не вистачає світла для макіяжу. Думаю поставити два настінних світильники по боках від дзеркала. Чи правильно я розумію цю ідею, і які саме світильники підійдуть для ванної? Боюся, що з вологістю там можуть бути проблеми.

---------------------
Сообщение # 1 25.10.25 - 11:39:54
RE: Освітлення біля дзеркала у ванній

Констант

мастерок

Статистика:

Вітаю! Ідея з двома світильниками по боках дзеркала - це класичний і дуже правильний варіант. Тільки для ванної кімнати обов'язково потрібно брати світильники з захистом від вологи, це дуже важливо для безпеки. Шукайте моделі з маркуванням IP44 або вище - це означає, що вони захищені від бризок води. Ще важливий момент - колір світла. Для макіяжу найкраще підходить нейтральний білий або денне світло, близько 4000-5000К за температурою. Таке світло не спотворює кольори і дозволяє бачити все природно. Уникайте жовтого теплого світла біля дзеркала - воно змінює сприйняття кольорів шкіри та косметики.

---------------------
Сообщение # 2 25.10.25 - 12:28:20

RENTGEN

мастерок

Статистика:

Можу поділитися своїм досвідом на цю тему. Рік тому робив ремонт у ванній, теж стояло питання з освітленням біля дзеркала. Дружина теж скаржилася на недостатнє світло. В результаті встановив два бра по боках, і одне зверху над дзеркалом - вийшло просто супер, світла більш ніж достатньо з усіх боків, жодних тіней на обличчі. Брав світильники спеціально для ванних кімнат з належним захистом. Замовляв на https://plafon.kiev.ua/nastennye-svetilniki/, там є цілий розділ світильників для ванних, з усіма необхідними сертифікатами безпеки. Ще порадили взяти моделі з матовим склом - вони дають м'яке розсіяне світло без різких тіней. Працюють вже рік, жодних проблем з вологістю, все чудово.

---------------------
Сообщение # 3 25.10.25 - 12:59:07
ПОМОГИТЕ С НЕРЕСТОМ МЕЧЕНОСЦА : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники