Відгуки про Роял фасад >>
partstrade.com.ua

partstrade.com.ua

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 29.10.2025 - 16:21:23
Страницы:  1  

Відгуки про Роял фасад

АвторСообщение

Luminas

мастерок

Статистика:

Доброго дня! Планую робити утеплення будинку і розглядаю різні варіанти виконавців. Знайшов одну компанію Роял Фасад, вони здається досить давно на ринку. Хтось може мав з ними справу? Цікавить якість робіт, чи дотримуються термінів, як працюють з клієнтами? Буду вдячний за будь-яку інформацію перед тим як звертатися до них.

---------------------
Сообщение # 1 24.10.25 - 09:56:16
RE: Відгуки про Роял фасад

foreksindos

мастерок

Статистика:

Я чув про цю компанію, вони дійсно працюють вже багато років на ринку. Це вже показник того що люди їм довіряють. Але краще звичайно почути відгуки від тих хто безпосередньо з ними працював. Подивіться їхні готові об'єкти якщо можливо, це найкращий спосіб оцінити якість роботи. Також зверніть увагу на те як вони спілкуються, чи готові показати всі документи, чи дають гарантію на роботи.

---------------------
Сообщение # 2 24.10.25 - 10:14:13

Ann.ushka

мастерок

Статистика:

Можу поділитися своїм досвідом співпраці з цією компанією. Звертався до них у минулому році для утеплення свого будинку під Києвом. Залишився дуже задоволений - від початку до кінця все було організовано професійно. Ось їхній сайт https://royalfasade.ua/ivano-frankivsk/ там можна детальніше почитати про них. Зі мною працював менеджер Роман, дуже відповідальний хлопець, завжди був на зв'язку і контролював весь процес. Роботу виконали якісно, в обумовлені терміни, ніяких накладок не було. Гарантію дали письмову. Після завершення ще й консультували по догляду за фасадом. Рекомендую.

---------------------
Сообщение # 3 24.10.25 - 11:03:39
ХЕЛП что с моими дискусятами : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники