Пошук швейного цеха >> ФОРУМ
partstrade.com.ua

partstrade.com.ua

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 12.11.2025 - 07:34:43
Страницы:  1  

Пошук швейного цеха

АвторСообщение

AngelKitty

мастерок

Статистика:

Привіт всім! Шукаю надійного партнера для пошиття невеликих партій жіночого одягу. Хотілося б знайти швейний цех, який може забезпечити якісну роботу і адекватні терміни. Маю власні лекала і тканини, потрібен тільки пошив. Хто може порадити щось толкове?

---------------------
Сообщение # 1 17.09.25 - 12:44:24
RE: Пошук швейного цеха

faza

мастерок

Статистика:

Вітаю! Я працював з декількома цехами і можу сказати, що найважливіше - це особисто поїхати і подивитися на організацію роботи. Обов'язково перевір, чи є у них досвід роботи з подібними виробами, бо не всі беруться за складні моделі. Також варто обговорити систему контролю якості і можливість внесення змін у процесі роботи.

---------------------
Сообщение # 2 17.09.25 - 13:34:08

Carlitopeelito

мастерок

Статистика:

Цитата:
Вітаю! Я працював з декількома цехами і можу сказати, що найважливіше - це особисто поїхати і подивитися на організацію роботи. Обов'язково перевір, чи є у них досвід роботи з подібними виробами, бо не всі беруться за складні моделі. Також варто обговорити систему контролю якості і можливість внесення змін у процесі роботи.
Повністю підтримую попереднього співрозмовника! Додам від себе - я вже третій рік співпracюю з одним швейним виробництвом і дуже задоволений результатом. Вони спеціалізуються саме на жіночому одязі і мають хороший досвід роботи з різними тканинами. Якщо цікавить швейне виробництво Київ або інші міста України, то ось корисне посилання https://exi.ua/vyrobnytstvo - там можна знайти детальну інформацію про можливості виробництва одягу в Україні. Головне - не поспішати з вибором і все ретельно перевірити.

---------------------
My websites,Ps3 controllerPs3break
Сообщение # 3 17.09.25 - 14:15:19
Удаление растяжек лазером : Предыдущая темаСледующая тема: Матраци для алергіків
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники